HVEM HENVENDER OPTIMIZE PERFORMANCE SIG TIL?

Optimize Performance er for ambitiøse fodboldspillere, trænere og klubber som ønsker at udfolde deres fulde potentiale. Samtidig rådgiver vi forældre til ambitiøse fodbolddrenge, så de bedst muligt kan støtte deres barn i dets udvikling og trivsel. Vores absolutte spidskompetence er at udvikle hele mennesker ved at arbejde med deres faglighed, deres relationer og deres selvindsigt.

SPILLEREN

Optimize Performance spiller-udvikling er for den ambitiøse dreng på 10-13 år, som brænder for fodbold og har ”fodboldild” i øjnene.

Læs mere her >

TRÆNEREN 

Optimize Performance er for den ambitiøse træner – eller det ambitiøse trænerteam, som ønsker at styrke sine evner indenfor talentudvikling.

Læs mere her >

FORÆLDRENE

Optimize Performance er for den ambitiøse forælder, som ønsker at give sit barn de absolut bedste forudsætninger for at udleve sin drøm om at blive professionel fodboldspiller.

Læs mere her >

FOR KLUBBER

Optimize Performance er et rådgivningstilbud for den ambitiøse klub, som ønsker et eksternt perspektiv på deres talentudviklingsstrategi og eksekvering. Det kan drives af et ønske om flere medlemmer, dygtigere trænere, mere motiverede spillere eller et bedre omdømme. 

KONTAKT

Optimize Performance

Skellet 5

8382 Hinnerup

Email
Telefon