TALENTO -  FOR DEN AMBITIØSE TRÆNER

Talento er en podcast, der beskæftiger sig med talentudvikling set fra et trænerperspektiv. Derfor er podcasten for dig, der dels brænder for talentudvikling, men også samtidig er en ambitiøs, nysgerrig efter nye viden og en passioneret træner, som ønsker at udvikle dig mest muligt. 

Ønsker du større viden og inspiration? Talento er sat i verden for at være med til at udvikle dansk talentudvikling ved at højne det faglige niveau hos dig som træner. Derudover vil er ønsket at være en katalysator for vidensdeling klubberne imellem og få mere evidens ind i hverdagen i de danske klubber. 

Alt dette med et handlingsorienteret perspektiv, som er let at oversætte og implementere for dig i din hverdag som træner. Så rigtig meget hvad og hvorfor, men endnu mere hvordan 

TALENTO 

Talento er podcasts for den passionerede og ambitiøse fodboldtræner, der ønsker at udvikle sig til den bedst mulige talentudvikler.
Interesserer du dig for talentudvikling, går du med drømmen om at blive talentudvikler på fuldtid i en stor fodboldklub. Eller måske ønsker du at blive endnu dygtigere - eller blot blive inspireret. Så er Talento noget for dig.
Din vært Lars Lunde vil tage dig med rundt og besøge forskellige talentudviklingsmiljøer og eksperter, som vil dele ud af deres viden og erfaringer.

På besøg i talent-udviklingsmiljøerne 

Jeres vært Lars Lunde tager ud og besøger de forskellige talent-udviklingsmiljøer og stiller skarpt på deres træningsmetodik, talentidentifikation, hverdagen som talentudvikler, interne træneruddannelser, spillestilsudvikling, analysearbejder, transition, rekrutterings af trænere og så videre. 

Her stiller værten nogle af de samme spørgsmål til de forskellige miljøer, så du som lytter kan danne dig et billede af de forskellige måder at gøre tingene på fra miljø til miljø.

Besøg af eksperter på forskellige nicher 

Her vil Lars Lunde invitere eksperter ind fra forskellige nicher, som har direkte eller indirekte afsæt i talentudviklingsmiljøerne. Det kunne blandt andet være eksperter som forsker i talentudvikling eller talent-identifikation, sprinttrænere, metaltrænere, psykologer, fysiske trænere og lignende.


Soloepisoder med Lars Lunde

I denne type afsnit vil Lars Lunde dele ud af sin viden, erfaringer og værktøjer fra hans lange erfaring som talentudvikler i nogle af de bedste talentudviklingsmiljøer i Danmark. 

Lars vil i disse episoder blandt andet tale om ledelse, metodik, feedback, kommunikation, træningsmetodik og lignende.

Talento, Hvorfor dukker en gyldenårgang op
Seneste episode af Talento

25# Hvilke betingelser skal være til stede for, at en gyldenårgang pludselig dukker op 

Vi har nok alle oplevet, at pludselig dukker der en gyldenårgang op, som er ekstraordinær i forhold til det niveau af årgange, der normalt er i klubben.

Men hvad skal være til stede for, at sådan en årgang dukker op?

Det har jeres vært Lars Lunde talt med, adjunkt på Aalborg Universitet, Niels Rossing om. Niels bringer et videnskabeligt perspektiv på, hvilke betingelser, der skal være til stede for at en guldårgang kan poppe op, ud af det blå.

For at gøre det så håndgribeligt og praksisnær som muligt tager episoden afsæt i et casestudie på Aalborg Universitet med afsæt i årgang 2007 i den Nordjyske klub, Skibsby Højene IF.

I episoden deltager også Nicolai Houkjær og Kim Winter, som var forældretrænere for netop guldårgangen i SHI, der leverede ikke mindre end 4 spillere til AaB´s Akademi og 11 ud af 18 spillere på det Nordjyske DBU Topcenter. De to erfarende trænere deler rundhåndet ud af deres erfaringer, vinden og de overvejelser, der lå til grund for at udviklingen af netop denne gyldneårgang.

Er du er interesseret i talentudvikling, hvad forskningen siger, at der skal være til stede for, at en gyldenårgang kan dukke op ud af det blå. Og nysgerrig efter at høre, hvordan den gyldne nordjyske årgang blev til – Så lydt med i denne episode.

KONTAKT

Optimize Performance

Skellet 5

8382 Hinnerup

Email
Telefon