HVORFOR OPTIMIZE PERFORMANCE?

Formålet med Optimize Performance er:  

  • At understøtte dansk talentudvikling
  • At højne basis for dansk børne- og ungdomsfodbold med et mere individuelt fokus og en mere systematisk og  helhedsorienteret tilgang
  • At give de spillere, som ikke får chancen i licensklubberne, mulighed for at udvikle deres potentiale
  • At udvikle alle interessenter omkring talentmiljøet - spillerne, forældrene, trænerne og klubberne 

Fodboldtalentudvikling i Danmark har et stort uforløst potentiale. Selv i licensklubberne. At udvikle de bedste og mest motiverede spillere, kræver endnu mere fokus på det enkelte individ. Og uanset om man er spiller, forælder, træner eller klub, så har vi i Danmark forsat en lidt konservativ tilgang til talentudvikling. Man skal passe ind i nogle kasser – og vores uddannelse er meget generel - og med stort fokus på de fodboldfaglige kompetencer.

Hos Optimize Performance ønsker vi at tage afsæt i det hele menneske, da alt evidens viser, at det er på den måde, man udvikler sig mest. Vi ønsker ligeledes at implementere forskning og viden fra andre sportsgrene i vores udviklingsforløb, som dermed bygger på både teori og praktisk erfaring med sport, ikke mindst fodbold i ind- og udland. Vi vil gøre op med Danmark som et ”øvelsesland”.

Hvad gør Optimize Performance?

Hos Optimize Performance tror vi mere på miljøet end på medfødt talent. Optimize Performance bygger på et stærkt fundament af viden om den enkeltes potentiale og vilje til at udvikle sig – men det er rammerne, vi sætter op, hvor vi gør brug af tydelig positiv kommunikation - og giver mulighed for at udvikle sig i et forpligtende fællesskab, som gør den helt store forskel. Vi tager afsæt i hver enkel individs individuelle forudsætninger og behov - både på og uden for banen.

Optimize Performance tilbyder individuelle udviklingsforløb for spillere, forældre, trænere og klubber 1:1 eller i mindre grupper. Optimize Performance er sat i verden, for at skabe et mere individuelt udviklingsforløb. Her tages udgangspunkt i den enkeltes udvikling med en mere systematisk og helhedsorienteret tilgang. Derfor handler Optimize Performance udviklingsforløb ikke kun om fodboldfaglighed, men også om relationer og selvindsigt.  

Vi kan ikke give garantier i forhold til, hvem der i sidste ende går hele vejen og bliver professionelle fodboldspillere. Vi kan til gengæld garantere, at Optimize Performance giver de drenge, som drømmer stort - og som har viljen til at arbejde struktureret og målrettet med at forløse deres potentiale, et ekstremt stærkt udgangspunkt.

Hvem står bag Optimize Performance?

Optizime Performances grundlægger er Lars Lunde. 

Lars er uddannet fysioterapeut, UEFA A licenstræner, Coach og Scout. Derudover har han en lederuddannelse og mere end 20 års erfaring fra elitefodbold i forskellige funktioner og i forskellige miljøer, blandt andet AaB, AGF, Randers FC, FC Nordsjælland og Brøndby IF. 

Lars’ rejse som menneske har ændret sig fra at have fokus på ham selv – og hvad han kunne opnå, til i dag at fokusere på, hvordan han som person, kan påvirke andre mennesker - og deres udvikling. 

Lars motiveres af at opleve andre rykke sig – og han elsker, når udviklingen baseres på evidens, innovation, relationer og adfærdsændringer sat i system. I Optimize Performance bestræber han sig på at skabe de bedste rammer for den enkelte person, som baggrund for udviklingen af fællesskabet. Det er ligeledes vigtigt for ham at være nærværende og have en styrkebaseret og anerkendende tilgang, hvor dialog, feedback og refleksion er i centrum.

Privat bor Lars i Hinnerup. Han er gift med Stine, og har to børn, Ida født i 2017 og Magnus født i 2018.  

KONTAKT

Optimize Performance

Skellet 5

8382 Hinnerup

Email
Telefon