HVEM HENVENDER OPTIMIZE PERFORMANCE SIG TIL - SPILLEREN

Optimize Performance spillerudvikling er for den ambitiøse dreng på 10-13 år, som brænder for fodbold og har ”fodboldild” i øjnene. Ham der vil være den bedste, og som bærer viljen til at udvikle sig. Samtidig skal han være moden nok til (med støtte) at kunne tage ansvar for egen læring – så hjælper vi med at sikre, at han konstant motiveres til at blive endnu bedre.


Optimize Performance spillerudvikling

Er et alternativ til licensklubbernes kompetitive miljø, hvor der kun er en måde at gøre tingene på – og hvor drengenes performance konstant bliver evalueret og vurderet. Et trygt miljø med åbenhed og ærlighed, hvor der tages afsæt i den enkelte spiller med en systematisk og velovervejet træningsmetodik, baseret på, at vi træner, som vi spiller kamp.  

Vi stopper spillet mindre, men spil og øvelser bliver konstrueret, så de skaber mening, læring og overførbarhed. Alt det i et trygt miljø, hvor spillerne fokuserer på og tager ansvar for på egen og andres udvikling.

Vi bruger vores unikke træningsmetodik, som bygger på færre øvelser og mere spil.

Vi tilbyder i Optimize Performance forskellige spillerudviklingsaktiviteter:

  • Optimize Performance Academy
  • Optimize Performance Camp Day
  • Optimize Performance Match Day
  • Optimize Performance individuelle udviklingsforløb

På nogle af vores aktiviteter er det muligt at tilmelde sig, hvis man selv mener, at man har forudsætningerne, mens man skal udvælges til vores Academy, som er for personligt inviterede drenge. Her er alle er set i kamp og til træning - og vi har haft en dialog med forældrene. Dog vil der løbende være åbne aktiviteter for drenge, som ikke er en del af Optimize Performance endnu.

Er din søn yderst træningsparat, har et højt fodboldfagligt niveau og besidder viljen til hele tiden at udvikle sig, er du velkommen til at kontakte Lars Lunde. Så kan vi indlede en dialog.


KONTAKT

OptimizePerformance

Skellet 5

8382 Hinnerup

Email
Telefon