OPA i kamp mod de bedste i Nordjylland

I weekenden d. 11 dec. har OPA igen været i kamp.
Denne gang blev det også til en lang køretur.
Dog kun cirka 100 km op af den nordjyskemotorvej til Aalborg. Her stod dagen på tre kampe mod de tre bedste U12 hold i Nordjylland.


Vores primære fokus og drengenes udvikling

Det primære fokus for de tre kampe var, at vi skulle øve os i det taktiske tema, vi kører i vores taktiske periodisering pt. Nemlig fase 1 til fase 2, hvor vi i dag især havde fokus på anden og tredje bevægelser foran boldholderen.
Når man øver sig i noget, så lykkedes det ikke hver gang. Men der var tydeligvis fremgang i antallet af aktioner, hvor det lykkedes - og der var markant flere løb på samme tid end tidligere.
Noget af det fede ved dagen var, at vi fik øvet os mod forskelle typer af hold, og dermed også forskellige former for pres. Det var virkelig fedt at se, hvordan drengene har udviklet sig til selv at finde løsninger - og nogen gange bryde ud af det vi har talt om, fordi det er det mest rigtige lige i den situation. Samt hvordan de både under og imellem kampene tager fat i hinanden og vejleder hinanden i forhold til det taktiske fokus.
Jeg sidder tilbage med en rigtig god følelse, som ikke skyldes resultaterne i weekenden, men mere at jeg kan se, hvor langt vi er nået i Optimize Performance Academy på så relativt kort tid.
Kæmpe tak til drengene for at suge til sig af de input, der kommer fra medspillere og træner, deres vilje til at tage ansvar for egen og hinandens læring - og ikke mindst den psykologiske tryghed, vi har skabt på holdet, som gør at spillerne føler sig trygge og kompetente til at træffe individuelle og kollektive beslutning inde på banen under kampene, uafhængig af om holdet er foran eller bagud.

Et kæmpe stort tak skal der også lyde til jer forældre for at bakke om om drengene og deres udvikling via Optimize Performance Academy.
Følg med på Facebook via dette link:
https://www.facebook.com/Optimize-Performance-Academy-OPA-100666519072889/


T
ilbage til nyheder >