HVEM HENVENDER OPTIMIZE PERFORMANCE SIG TIL - KLUB OG BESTYRELSE

Optimize Performance er et rådgivningstilbud for den ambitiøse klub, som ønsker et eksternt perspektiv på deres talentudviklingsstrategi og eksekvering. Det kan drives af et ønske om flere medlemmer, dygtigere trænere, mere motiverede spillere eller et bedre omdømme. Det kan også være, at I blot ønsker inspiration i forhold til DBU´s anbefalinger om konceptet 2+1+1 – og har svært ved, at give et tilbud til de dygtigste og mest ambitiøse spillere.

Vi hjælper klubber med

Vi kan hjælpe jer med at sikre, at visionen og strategien i bestyrelseslokalet også bliver implementeret på træningsbanen gennem: 

  • Fodboldfaglig sparring
  • Interne kurser
  • Ekstra træninger for de mest ambitiøse spillere i klubben på tværs af årgange eller sammen med             omegnsklubberne
  • Link imellem bestyrelse og træningsbanen (via Børne-/Ungdomsudviklingstræneren eller trænerne)
  • Støtte i strategiudviklingsprocessen – både i forhold til det fodboldfaglige og jeres talentudvikling

Optimize Performance har stor indsigt i, hvordan man opbygger og strukturer en fodboldklub. Vi ved hvilke udfordringer man kæmper med og kan give sparing i alle led. Vi kan hjælpe med at udvikle tydelige holdninger og metodikker i klubben - og ikke mindst implementere dem i hverdagen.

Det er vores erfaring, at det skal være bestyrelsen, der dikterer retningen - og børne og ungdomsudviklingstræneren, som implementerer det i hverdagen igennem udvikling af trænerne.

Som vi ser det, er der 4 niveauer:

Bestyrelse => Børne og udviklingskonsulent => Trænere => Spillere

Vi kan tilbyde sparring og uddannelse på alle 4 niveauer. 

BESTYRELSENS ROLLE

Bestyrelsen sætter rammen for den kontekst som børne- og ungdomsudviklingstræneren befinder sig i - ligesom børne- og ungdomsudviklingstræneren sætter den for trænerne, som sætter den for spillerne. Således vil klubbernes strategi, værdier og forskellige strukturer, ressourcer, kultur og politikker uundgåeligt have en indflydelse på udviklingen af trænerne og kvaliteten af deres arbejde - og i sidste ende udviklingen af spillerne.


KONTAKT

Optimize Performance

Skellet 5

8382 Hinnerup

Email
Telefon