DBU sender igen bud efter OPA spillere

Først var det to - og nu er det fire OPA spillere, som har deltaget på DBUs U13 samling.
Sikke en udvikling. Det er vildt motiverende, at vi har kunne skabe så godt et udviklingsmiljø, som det vi har i Optimize Performance, hvor vi udvikler de spillere, som enten er valgt fra eller endnu ikke er valgt til i licensklubberne.


Motivation og udvikling

Det er også vildt motiverende for de andre i gruppen, at flere og flere spiller udvikler sig SÅ meget og får muligheden både hos DBU og i licensklubberne.
Udover at den enkelte spiller arbejder seriøst, systematisk og målrettet, så har alle i Optimize Performance regi en stor andel i den udviking spillerne gennemgår.
For når man siger ja tak til at være en del af Optimize Performance Academy kommitter man sig også til hver gang at gøre sit bedste for sin egen, men også de andre i gruppens udvikling. Og det er virkelig begyndt at gennemsyre vores kultur, hvor drengene er blevet godw til at give feedback og vejlede hinanden både under og imellem træninger og kampe.
Det er mega fedt at opleve.
Det skal også lyder en kæmpe ros til de trænere, som arbejder med spillerne i deres hverdag. De er lægger masser af tid og energi i trænergerningen, de er lydhøre og nysgerrige - og de lader drengene arbejde med nogle af de ting de lærer på Optimize Performance Academy.  Kæmpe ros til jer for, at vi sammen kan skabe synergier til gavn for spillernes udvikling.

Følg med på Facebook via dette link
https://www.facebook.com/Optimize-Performance-Academy-OPA-100666519072889/

Tilbage til nyheder >